24 Aralık 2015 Perşembe

Tombala Scripti Kiralama

Tombala scripti diğer oyun ve bahis scriptlerinde olduğu gibi oldukça karmaşık ve çalıştırması çok zor bir yazılım türüdür. Bu nedenle söz konusu tombala yazılımı satılık yolu pek tercih edilmemekte.
Çünkü sadece yazılımı almak yeterli olmuyor!

Söz konusu yazılımı stabil bir şekilde çalıştırmak daha önemli, bu ve benzeri yazılım türleri genel olarak ticari gelir elde etmek amacı ile kullanılıyor, haliyle bir sektör haline gelen bu scriptler rekabet ortamına dayanabilmek ve ayakta kalabilmek çok ama çok önemli bir faktör olarak karşımıza çıkabiliyor.

Örneğin biri Tombala scripti yazmış ve piyasaya çıkmak istiyor; ilk yapacağı iş piyasadaki rakiplerinin itibarını aşağı çekmek ve kendi yazılımını müşterisine kabul ettirmeye zorlamak olur!

Bunun için ilk yapacağı iş ise rakip yazılımlara saldırarak onların sistemlerini çökertmek ve böylece kendini piyasaya kabul ettirmek olur.

Bu gibi durumlarda profesyonel yazılımcıların korumasında olmayan sistemler fazla varlık gösteremez ve sistem kullanıcısının elindeki sistem zamansız kapanması ve saldırılara karşı koyamaması nedeni ile çöker hem sistemi satın almada verdiği para hemde piyasada itibarını kaybeder.

Tüm bu olumsuzlukların önüne geçebilmenin en kestirme ve kolay yolu Tombala Scripti Kiralama yoluna gitmek olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder