7 Temmuz 2014 Pazartesi

Toplu SMS Kullanımı

İstediğiniz kişiye ve kuruma mesajlarınızı zamanında ulaştırmanın en kolay, en etkili ve en ekonomik yolu Toplu SMS ile mümkündür.
Günümüzde cep telefonlarının çok yaygın ve etkin bir şekilde kullanılmaya başlaması ve teknolojinin çok hızlı gelişmesi ve her kesim tarafından benimsenmesiyle birlikte, SMS ile bilgiye duyulan ihtiyacı daha kolay ulaşmamızı sağladı ve önem kazandırdı.
Bunun yanı sıra şirketler, firmalar işletmeler iletişimi kurma adına Toplu SMS ile iletişimi tercih etmeye başlamıştır.
Toplu SMS, bir bilgisayar programı aracılığı ile bir GSM operatörü altyapısı kullanılarak, hazırladığınız bir mesajın aynı anda binler hatta onbinlerce kişiye iletilmesini mümkün kılan bir yoldur.
TOPLU SMS KULLANIM ALANLARI
Dağıtım Sektörü ,Finans Sektörü, Hizmet Sektörü, İnşaat Sektörü, Lojistik Sektörü, Meslek örgütleri-birlikleri-Esnaf odaları-Sendikalar, Otomotiv Sektörü, Parekende Sektörü, Sağlık Sektörü, Sigortacılık Sektörü, Spor kulüpleri-Spor merkezleri, Turizm Sektörü, Üretim Sektörü, Yiyecek-içicek-eğlence Sektörü gibi TOPLU SMS'in bu sektörler adına bir zorunlu ihtiyaç durumuna getirmiş ve Toplu sms'in bu ihtiyacı karşılamış ve kolaylık sağlamıştır.
Toplu sms reklamlarınızda bir başka husus ise, gönderen kısmında isminizin çıkmasıdır.
Buda şu fayda sağlar. Örneğin artık bir çok telefon mesaj geldiğinde başlığını göstermektedir.
Örneğin bir derneksiniz ve toplantı yapacaksınız. Toplu sms ile toplantı saati ve yerinizi anında bildirebilirsiniz, beklenmedik bir değişiklik oldu anında tekrar toplu sms ile üyelerinize durumu bildirebilirsiniz. Yani tek tek üyelerinizi aramak hem çok zaman alacak hem maliyetli olacaktır.
Ancak toplu sms ile saniyeler içerisinde binlerce kişiye iletmek istediğinizi bildireceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder